Pöytävaraukset
Toivottu aika:
Henkilömäärä:

Voit tehdä varauksen valitsemaasi ravintolaan kaikille sellaisille päiville, jotka näkyvät Valitse päivä -listalla mustina. Varaus on voimassa vasta kun ravintola vahvistaa sen sinulle henkilökohtaisesti. Täytäthän yhteystietosi huolellisesti, jotta voimme vastata kyselyysi.

Jos haluat tehdä varauksen tälle päivälle, pyydämme soittamaan ravintolaan. Katso yhteystiedot täältä.

Nimi:
E-mail:
Puhelin:
Kirjoita alla olevassa kuvassa näkemäsi merkit kuvan alla olevaan tekstikenttään täsmälleen samassa muodossa kuin ne ovat kuvassa. Huomioithan myös isot ja pienet kirjaimet.

Merkit:


Ovatko merkit liian epäselviä? Hae uusi kuva
Täytäthän kaikki pakolliset kentät, myös tekstivarmenteen.
Otathan huomioon isojen ja pienten kirjainten eron.
Sulje
[site.print.printableVersion] Tulosta

Ravintola Huviretki Jyväskylä

Huviretki Menu 

Huviretki Jyväskylä on viihtyisä 200 asiakaspaikan ravintola aivan Jyväskylän keskustassa matkakeskuksen vieressä sijaitsevan Cumulus City -hotellin yhteydessä. Ruokalistalta löytyy tuttuja klassikkoannoksia sekä uusia tuulia edustavia ruokaelämyksiä. Lounas- tai päivällisretki, juoma- ja syömähetki, valitse mieleisesi milloin vain! .

Aukioloajat

Ma 11.00–22.00
Ti–to 11.00–23.00
Pe–la 11.00–24.00
Su 12.00–20.00

Lounas

Lounasta tarjoillaan viikoittain ma–pe klo 11.00–15.00.

HUOM! Lounasta ei ole tarjolla vappuna 1.5.

 

Vappubrunssi 30.4. ja 1.5.

Huviretkessä voit nauttia myös herkullisesta vappubrunssista. Voit vaihtaa hotelliaamiaisen brunssiin lisähintaan 10 €/aikuinen ja 5 €/lapsi alle 12 v.. Brunssin hinta ilman majoitusta 25 € / 12,50 €. 

Pöytävaraukset

Voit tehdä pöytävarauksen ravintolaan klikkaamalla Varaa pöytä -painiketta tämän sivun yläreunasta tai ottamalla yhteyttä suoraan ravintolaan.

Puh. 014 653 272
jyvaskyla.huviretki@restel.fi

Tervetuloa!