Pöytävaraukset
Toivottu aika:
Henkilömäärä:

Voit tehdä varauksen valitsemaasi ravintolaan kaikille sellaisille päiville, jotka näkyvät Valitse päivä -listalla mustina. Varaus on voimassa vasta kun ravintola vahvistaa sen sinulle henkilökohtaisesti. Täytäthän yhteystietosi huolellisesti, jotta voimme vastata kyselyysi.

Jos haluat tehdä varauksen tälle päivälle, pyydämme soittamaan ravintolaan. Katso yhteystiedot täältä.

Nimi:
E-mail:
Puhelin:
Kirjoita alla olevassa kuvassa näkemäsi merkit kuvan alla olevaan tekstikenttään täsmälleen samassa muodossa kuin ne ovat kuvassa. Huomioithan myös isot ja pienet kirjaimet.

Merkit:


Ovatko merkit liian epäselviä? Hae uusi kuva
Täytäthän kaikki pakolliset kentät, myös tekstivarmenteen.
Otathan huomioon isojen ja pienten kirjainten eron.
Sulje
[site.print.printableVersion] Tulosta

Legendat Lautasella 9.11.–31.12.

Haluatko kutsua kumppanisi, perheesi tai ystäväsi samaan pöytään legendojen kanssa? 

Minkä annoksen Marski tilasi hotelli Seurahuoneella? Entä mitä Särestöniemi tilasi satunnaisilla Pohjanhovin vierailuillaan? Legendat Lautasella -menun annostarinat kertovat sinulle vastauksen näihin kysymyksiin.

Restelin vanhimmat hotellit ovat osa Suomen historiaa. Maamme itsenäistymisen 100-vuotisjuhlan kynnyksellä kokosimme yhdessä Suomen kokkimaajoukkueen kanssa juhlamenun, jonka kaikilla annoksillla on oma tarinansa kerrottavanaan. 

Pienille seurueille oheinen kolmen ruokalajin juhlamenu on tarjolla 9.11.–31.12.2017 välisenä aikana. 

Yli kymmenen hengen ryhmille on saatavilla ennakkotilauksesta oma laajempi Legendat Lautasella -ryhmämenu, kysythän lisätietoja ravintolasta.

Legendat Lautasella -juhlamenu